Politica de confidentialitate a site-ului www.opusone.ro

DRĂGAN ANA MARIA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ este inscrisa la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) cu numarul de notificare  33208.

Echipa opusone.ro incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului. Ne propunem sa va oferim o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere. Suntem 100% contra spam.

 Politica de confidentialitate si date cu caracter personal
 
Toate datele dvs. personale vor fi folosite de  www.opusone.ro exclusiv in scopul declarat al acestui site: magazin/comert online, reclama, marketing si publicitate, servicii de comunicatii electronice.  Informatiile din formularul dvs. de comanda vor fi folosite pentru a va trimite: factura, confirmarea comenzilor, informatii referitoare la comanda, sau promotii. DRĂGAN ANA MARIA PFA, operator al site-ului www.opusone.ro, nu va  face publice si nu va vinde bazele de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal ale clientilor sai. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, DRĂGAN ANA MARIA PFA  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de catre clienti, un membru al familiei acestora ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este livrare, facturarea si prezentarea ofertelor si promotiiilor opusone.ro.  Refuzul furnizarii acestor date cu caracter personal determina imposibilitatea onorarii comenzilor si informarea cu privire la noile produse, oferte, sau promotii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de dreptul de a se adresa justitiei. Deasemenea clientul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si de a solicita pe cale oficiala stergerea acestora. Clientii pot comunica informatiile corecte la contact@opusone.ro in cazul in care anumite date personale sunt incorecte.
 
DRĂGAN ANA MARIA PFA  se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia  partenerilor contractuali. Datele personale vor putea fi, insa, transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
 
Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul Opusone.ro sunt transmise pe cale electronica, DRĂGAN ANA MARIA PFA  nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, DRĂGAN ANA MARIA PFA  va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.
 
Informatiile furnizate catre DRĂGAN ANA MARIA PFA  sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului DRĂGAN ANA MARIA PFA, abonarea la newsletter etc), conform legilor in vigoare.
 
DRĂGAN ANA MARIA PFA  nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor Opusone.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre DRĂGAN ANA MARIA PFA  a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.opusone.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Aria de acoperire a securitatii datelor cu caracter personal si a politicii `cookie`
Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati site-ul opusone.ro. De asemenea, se au in vedere si datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizeaza acest site. Acest acord de confidentialitate furnizeaza informatii referitoare la `cookie`, utilizarea lor de catre terti si modul de dezactivare.

Informatii generale colectate de opusone.ro
In momentul inregistrarii pe site-ul opusone.ro, prin crearea unui cont, prin abonarea la newsletter, prin accesarea, comandarea sau achizitionarea diferitelor produse ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, opusone.ro va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

In unele zone ale site-ului vi se va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii si alte informatii de identificare. In alte zone se pot colecta informatii demografice care nu va pot identifica, cum ar fi: codul postal, varsta, data nasterii, interesele dvs. Uneori colectam sau putem colecta o combinatie intre aceste tipuri de informatii.

Crearea contului dvs pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs cu caracter personal pentru a va putea livra produsele dorite si a va putea informa cu privire la produsele noastre si comenzile dumnravoastra. Opusone.ro primeste, de asemenea, si inregistreaza pe serverele sale informatii referitoare la adresa IP si informatiile cookie ale site-ului solicitat de dvs.

Opusone.ro utilizeaza informatia stocata - detaliile furnizate de dvs la inregistrare si activitatea desfasurata pe site-ul nostru - in scopul de a facilita accesul la acest site, de a imbunatati anumite produse si servicii si pentru a va informa referitor la ultimele produse de care sunteti interesat.

Pentru utilizatorii care au creat un cont pe site si doresc sa nu mai primeasca informari pe adresa de email sau telefonic, este necesara trimiterea unui email la adresa contact@opusone.ro cu titlul “Dezabonare comunicari opusone.ro” iar datele dvs. vor fi sterse din sistem.

Pentru utilizatorii abonati la newsletter, dezabonarea se poate face direct din ultimul newsletter primit pe adresa de e-mail stocata de opusone.ro. Dezabonarea se face automat. 

Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale opusone.ro
Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apartinand opusone.ro, cum ar fi forum-uri, chat-uri, liste de discutii, blog-uri (existente sau viitoare) pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora nu avem nici un control. Nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand opusone.ro.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre opusone.ro
Utilizam informatiile stranse de pe www.opusone.ro, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont, v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de opusone.ro si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si newslettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre opusone.ro este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Opusone.ro si terte parti (inclusiv Google) afiseaza anunturile pe paginile web vizitate.

 

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal
Opusone.ro nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. Opusone.ro poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:
- Cu acordul dvs.;
- Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs. - In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de opusone.ro doar in masura in care este necesara asistenta lor. Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;
(b) protejeaza drepturile companiei noastre sau ale companiilor afiliate;
(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

- in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de opusone.ro sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
- in cazul in care opusone.ro fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie, iar baza de date e transferata noului operator.
- in cazul in care opusone.ro devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus, veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile opusone.ro.

Dreptul dvs. de a va modifica si stege datele dvs. detinute de operator
Opusone.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea, puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dvs. oricand. Utilizatorii pot dezactiva folosirea modulelor cookie de către Google, accesând pagina de dezactivare a modulului cookie de publicitate Google sau accesand pagina de dezactivare Network Advertising Initiative.

Securitatea datelor
Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, contul dvs. este protejat de parola; opusone.ro face toate eforturile necesare si foloseste ultimele tehnologii disponibile pentru a asigura protectia si securitatea datelor.

Cookies
Pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe site-ul opusone.ro, folosim o facilitate a browserului Internet numita `cookie`. Cookies sunt fisiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator. Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies. In acest caz insa, va exista un impact negativ asupra navigarii pe site-ul nostru.

Feedback
Opusone.ro ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate
Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail contact@opusone.ro.

Va multumim ca folositi serviciile opusone.ro. Vom incerca intotdeauna sa va oferim o experienta de calitate.